Leier Hungária Kft.Kaiserstein

Prémium kertépítési termékek

Kaiserstein termékkategóriák

Térkövek, szegélykövek

Térkövek, szegélykövek

A beton térburkoló kövek nagy előnye, hogy könnyedén alakíthatóak tetszőleges méretűre, formájúra, és a színezésük sem okoz különösebb problémát. Modern, vagy rusztikus megjelenés rendkívül könnyen kialakítható ennek köszönhetően, túlzás nélkül mondhatjuk, hogy a Leier térkövek a térburkolók legjobbjai közé tartoznak. Családi házak kertjének burkolása, parkok, terek befedése egyaránt kiválóan elvégezhető a Leier térkövekkel. Esztétikus és nagy teherbírású térköveinkkel a csupán gyaloglásra szánt területeket éppolyan biztonsággal és tartósan lefedheti, mint a garázsfeljáró, vagy kocsibeálló funkciójú részeket.

teraszok
kerti járdák
pihenők
kocsifelhajtók
sétányok
csobogómedrek

TOVÁBB

Leier Kaiserstein kerti lapok

Kerti lapok

A Leier olyan kerti burkolólapokat ajánl a vásárlóinak, amelyek a ház körül burkolandó felületek hibátlan fedésére szolgálnak. A Leier kerti lapjait természetesen úgy alkottuk meg, hogy minden körülménynek megfeleljenek. A téli hónapok alatt ellenállnak a legnagyobb fagyoknak is, nagy igénybevétel esetén sem kopnak el. Attól sem kell tartania, hogy esőzés esetén korcsolyapályává változik a járda, ugyanis valamennyi Leier kerti lap csúszásbiztos kialakítással kerül forgalomba.

teraszok
kerti utak
gyalogbejárók
télikertek
medencék környezete
kerti pihenők
falazatok fedése

TOVÁBB

Kerítéskövek

Kerítéskövek

A modern építészetben a kerítés már nemcsak biztonsági funkciókat lát el, ugyanúgy a ház szerves része, mint a tető, vagy az ablakkeretek. A kerítésnek passzolnia kell a ház hangulatához, nem szerencsés, ha stílusban akár csak egy kicsit is eltér attól. A Leier többféle kerítéselemmel áll a vásárlói rendelkezésére, hogy mindenki megtalálja az ízléséhez, és a házához leginkább megfelelőt. A modern vonalvezetésű kerítésekhez készített elemeink a fém, fa, üveg, beton alkotóelemekkel tökéletes összhangban vannak. A Leier kerítéselemei a fagy és a nedvesség mellett az UV-sugárzásnak is ellenállnak, ez főleg a színezett építőelemek esetén nagy előny.

kerítések
falazatok
magas virágágyak
kerti tavak

TOVÁBB

Falazóelemek

Falazóelemek

A Leier falazóelemeket úgy tervezték, hogy ne csak a falazat burkolására legyenek alkalmasak, hanem egyéb területeken is megállják a helyüket. Hosszú élettartamú falazóelemeink alkalmasak a terasz, vagy a járda burkolására, de a lépcsők, díszfalak és egyéb falfedések esetén is számíthat a Leier falazóelemeire. Szinte univerzális termékek, hiszen kerti utak, oszlopok, pillérek, boltívek és még borospincék építésekor is előszeretettel használják.

teraszok
járdák
lépcsők
díszfalak és látszó felületű falak
falfedések
oszlopok és pillérek
boltívek
borospincék

TOVÁBB

Rézsűkövek, kiegészítők, virágtartók

Rézsűkövek, virágtartók

Meredekebb kertviszonyok nemcsak a speciális terepen elhelyezkedő telkek esetében jellemzőek, a kert- és tájépítészet régóta rézsűkövekkel „fogja meg" a lejtős, lankás, meredek szakaszokat. Teraszok, vagy sziklakertek kialakításánál ugyanúgy jól jöhet, mint a garázslejáró övezte oldalfalak díszítésénél, vagy természetes zajgátló falak, töltések felépítésénél.


teraszok
kocsifelhajtók
sétányok
burkolat lehatárolások
rézsű stabilizáció
kerítések

TOVÁBB

További kérdések? Segítünk.

További kérdések? Segítünk.

Várjuk jelentkezését, kollégáink örömmel segítenek Önnek!

Szállítással kapcsolatos információk:

Viszonteladók megjelenítése

Termékinformációk:

Online szaktanácsadás